Παραγγελίες

Αγορά προϊόντων, Τρόποι πληρωμής, Τρόποι αποστολής, Έξοδα αποστολής

Αγορά Προϊόντων

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε πλακάκια, οικοδομικά υλικά, είδη μπάνιου, κουζίνας και φωτισμού από του κύριους προμηθευτές της εταιρείας μας. Ενδεικτικά οι μεγαλύτερες κατηγορίες μας είναι τα πλακάκια μπάνιου, πλακάκια στυλ ξύλου, έπιπλα μπάνιου, καθρέπτες μπάνιου, μπαταρίες νιπτήρος και λουτρού, νιπτήρες γυάλινοι ιταλικοί, μπανιέρες, υδρομασάζ, ντουζιέρες, καμπίνες, αξεσουάρ μπάνιου, μπαταρίες κουζίνας, νεροχύτες κουζίνας, φωτιστικά και λαμπτήρες led.

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε κατανείμει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Όλες οι κατηγορίες αναπτύσσονται σε ένα δέντρο υποκατηγοριών. Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με τα λιγότερα δυνατά κλικ. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας. Το Flobali.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2102204159 ή μέσω e-mail στο [email protected]

Παραγγελίες

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας μπορείτε να επισκέπτεσθε την ενότητα «Ο λογαριασμός μου» στην ιστοσελίδα μας ώστε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της παραγγελίας σας. Τα στάδια προόδου παραγγελίας είναι τα ακόλουθα:

Σε αναμονή: Η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από την εταιρία μας και ελέγχεται ως προς την ορθότητα της.

Εκκρεμεί πληρωμή: Η εταιρεία μας αναμένει την εκπλήρωση της πληρωμής σύμφωνα με τον τρόπο αποπληρωμής που επιλέξατε.

Σε διεκπεραίωση: Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο ετοιμασίας.

Ολοκληρωμένη: Η παραγγελίας έχει παραδοθεί στην μεταφορική εταιρεία ή courier.

Ακυρωμένη: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί, συνήθως μετά από συνεννόηση μαζί σας ή το πέρας 5 ημερών

Αποτυχημένη: Δεν έχει γίνει αποδεκτή η κάρτα σας και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας.

Επιστροφή χρημάτων: Μετά από συνεννόηση μαζί σας δύναται να υπάρξει επιστροφή των χρημάτων με την ίδια διαδικασία αποπληρωμής που ακολουθήσατε .

Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία (τηλέφωνο ή email) που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα μας.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς πιθανά υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Το Flobali.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας.

Καθυστέρηση Παραγγελίας – Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

 • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις προϊόντων των οποίων η παραγγελία μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά τους, με αποτέλεσμα να μην τα έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς το συγκεκριμένο προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό.
 • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία επικοινωνίας, που έχετε καταχωρήσει, δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Τρόποι πληρωμών

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας – Το ηλεκτρονικό κατάστημα Flobali.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners, Maestro & American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (3D Secure, SSL-128 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη φόρμα πληρωμής τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Μόλις προχωρήσετε σε ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ανακατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Εθνικής και θα σας εμφανιστεί σε ξεχωριστό παράθυρο η φόρμα πληρωμής. Τα στοιχεία τα οποία θα συμπληρώσετε στη φόρμα πληρωμής τα παρέχετε στο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας και όχι στο ηλεκτρονικό κατάστημα Flobali.gr. Το κατάστημά μας δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά, αλλά ενημερώνεται από την Εθνική Τράπεζα για την κατάσταση της πληρωμής. Τέλος με την μέθοδο 3D Secure θα σας ζητηθεί από την δική σας τράπεζα η ταυτοποίηση σας.

Δόσεις – Εφόσον το υποστηρίζει η εκδότρια τράπεζα της κάρτας σας, μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με μηνιαίες Άτοκες Δόσεις, κάνοντας χρήση μέχρι και 18 δόσεων (αναλόγως το συνολικό ποσό της παραγγελίας) και ελάχιστο ποσό τα 50,00€ της συνολικής παραγγελίας.

Με κατάθεση σε τράπεζα – Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε τράπεζας), απλά αναγράφοντας τον κωδικό ID της παραγγελίας σας και δίνοντας τα παρακάτω στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού μας. Παρακαλούμε να κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.

Δικαιούχος: Κοψαχείλης Αθανάσιος ΜΟΝ ΕΠΕ

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λογαριασμός: 33144012045
IBAN: GR5801103310000033144012045

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Λογαριασμός: 5250055392387
IBAN: GR31 0172 2500 0052 5005 5392 387

Τράπεζα: E.F.G EUROBANK
Λογαριασμός: 0026.0337.19.0200383121
IBAN: GR3502603370000190200383121

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν έχετε λογαριασμό στις παραπάνω τράπεζες και θέλετε να κάνετε μεταφορά από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη και η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόνο μετά την επιβεβαίωση κατάθεσης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τότε. Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα διαγράφεται.

Δέσμευση προϊόντων – Όταν επιλέγετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στην τράπεζα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 48 (εργάσιμες) ώρες από τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία.

Αντικαταβολή  Υποστηρίζεται μόνο στις περιπτώσεις που το προϊόν αποστέλλεται μέσω courier με επιβάρυνση 2,50€ και ισχύει για όλες τις περιοχές της Ελλάδος που εξυπηρετούν οι συνεργαζόμενες εταιρείες και μόνο για παραγγελίες αξίας μέχρι 499,00€.

Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα – Μετά από συνεννόηση με έναν εκπρόσωπο μας, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας στα Γρεβενά, 2ο χλμ Γρεβενών – Καλαμπάκας.

Courier  Για μικρά δέματα μέχρι 20 κιλά συνεργαζόμαστε με ταχυμεταφορικές εταιρείες ανάλογα την περιοχή που αποστέλλεται η παραγγελία. Αν θέλετε να μας υποδείξετε εσείς την εταιρεία courier και να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής, θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία και τραπεζική κατάθεση.

Μεταφορική εταιρεία – Για παραγγελίες με μεγάλο βάρος ή όγκο η εταιρείας μας συνεργάζεται πανελλαδικά με τα μεγαλύτερα πρακτορεία για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης σε πρακτορείο της επιλογή σας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και παράδοση στο χώρο σας, εκτός δυσπρόσιτων και απομακρυσμένων περιοχών.

Έξοδα Αποστολής

Αποστολή με courier – H ελάχιστη χρέωση είναι 2,50€ για τα πρώτα 2 κιλά συν 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία – Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει παράδοση κατ’ οίκον, τα μεταφορικά κόστη υπολογίζονται βάσει του όγκου ή/και βάρους της παραγγελίας σας και βάσει του Τ.Κ. που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της. Σε άλλη περίπτωση επιλογής πρακτορείου, τα μεταφορικά κόστη υπολογίζονται βάσει ογκομετρικού βάρους και το Flobali.gr αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας, συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο.

Τιμές των πωλούμενων Προϊόντων

Όλες οι τιμές των προϊόντων του Flobali.gr είναι σε Ευρώ (€) και περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.

Ασφάλεια

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος Flobali.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Αναγνώριση Πελάτη – Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλεται τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του Flobali.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (πχ ημερομηνία γέννησης).
 • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
 • Το Flobali.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
 • Στην περίπτωση που το Flobali.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
 • Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
 • Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
 • Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα του Flobali.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.