Η Εταιρεία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα FloBaLi.gr λειτουργεί υπό την ευθύνη της επιχείρησης ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΝ ΕΠΕ, με Αρ. ΓΕΜΗ: 116972318000, ΑΦΜ: 800337563, ΔΟΥ Γρεβενών που εδρεύει επί της οδού 2 χλμ Γρεβενών-Καλ/κας, στα Γρεβενά, Τ.Κ.51100 με τηλέφωνα επικοινωνίας 2102204159 & 2462085035.

Η εταιρεία Κοψαχείλης έχοντας 25 χρόνια πείρας στον χώρο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής και φωτισμού και θέλοντας να καλύψει πανελλαδικά τις ανάγκες του καταναλωτή σε ότι αφορά τη σχέση τιμής και ποιότητας, δημιούργησε το online κατάστημα FloBali.gr. Εδώ θα βρείτε επιλεγμένα, καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα όπως πλακάκια, οικοδομικά υλικά, είδη μπάνιου, κουζίνας και φωτισμού. Ενδεικτικά οι μεγαλύτερες κατηγορίες μας είναι τα πλακάκια μπάνιου, πλακάκια στυλ ξύλου, έπιπλα μπάνιου, καθρέπτες μπάνιου, μπαταρίες νιπτήρος και λουτρού, νιπτήρες γυάλινοι ιταλικοί, μπανιέρες, υδρομασάζ, ντουζιέρες, καμπίνες, αξεσουάρ μπάνιου, μπαταρίες κουζίνας, νεροχύτες κουζίνας, φωτιστικά εσωτερικού χώρου, φωτιστικά εξωτερικού χώρου, κρεμαστά φωτιστικά και όλα τα προϊόντα led.

Σκοπός της εταιρίας είναι να εξασφαλίσουμε ιδανική ποιότητα σε προσιτές τιμές για τους πελάτες μας, μέσα από μία αλυσίδα αξιών, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους. Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλύτερη καθημερινή ζωή για όλους τους ανθρώπους που προτιμούν την επιχείρησή μας.

Οι βασικές αρχές που μας εμπνέουν: ήθος και επαγγελματισμός που μετουσιώνεται σε αξιοπιστία και συνέπεια σε κάθε πτυχή της σχέσης μας μαζί σας! Σεβασμός στον καταναλωτή, καινοτομία και συνεχής πρωτοπορία σε τομείς διεκπεραίωσης και εξυπηρέτησης. Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε μεγάλο εύρος τιμών, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.